Q-företaget
SkissHenrikQvantumsajt5
QvantumLog2011Mac
SKVPMedlemCMYK

Qvantum Energi AB / Ringugnsgatan 12 / 216 16 Limhamn / Tel 040 – 15 10 44 / Fax 040 – 15 10 33 / info@qvantum.se

V Ä R M E P U M P A R

F Ö R E T A G E T

N E D L A D D N I N G

R E F E R E N S E R

P A R T N E R S

K O N T A K T A

O S S

Qvantum är sedan starten 1993 proffsens första val. Våra kunder är energi­konsulter, fastighetsägare, industrier och offentlig förvaltning som värdesätter värmepumpar som skräddarsys efter varje installations unika förutsättningar.
 
Vi handbygger våra pumpar, inte för att vara unika, utan för att varje installation är unik. Den ene pumpen är aldrig lik den andre. Vill man bygga pumpar som är optimala för varje ändamål finns det inga andra alternativ.
 
Det stora flertalet pumpar vi bygger är på 20 kW eller mer. Många av våra kunder vänder sig även till villaägare, så därför har vi även utvecklat mindre värmepumpar för villabruk. Men oavsett värmepumpens kapacitet är vår kompromisslösa filosofi densamma. Den ska fungera länge, längre än alla andra.
 
Qvantum står för driftsäkerhet och livslängd. Ingen vet ännu hur gammal en qvantumpump kan bli. Vår flexibla organisation och ringa storlek som företag gör att vi snabbt kan införliva den senaste tekniska utvecklingen i våra produkter. Minimala ledtider från idé till färdig produkt är en ledstjärna. Vi är kända för att våra pumpar är lätta att serva, det beror på att vi alltid väljer beprövade komponenter från ledande tillverkare.
 
Qvantum är så klart medlem i SKVP (Svenska Kyl & Värmepumpföreningen).